Opinie Opinie

Najlepszym świadectwem jakości twojej pracy jest zadowolenie klienta. Zapraszam do zapoznania się z opiniami naszych klientów:

Opinie firm

Restauracja Gardenia Olsztyn

Restauracja Gardenia

Paxer Olsztyn

Paxer

Hotel Kur Olsztyn

Kur - Referencje

PLAY Party Service Olsztyn

PLAY

ABC Organizacja Imprez Olsztyn

ABC Organizacja Imprez

Music Factory Warszawa

MusicFactory

Olsztyńskie Centrum Bowlingu

Krengielnia

KOCH Sp z o.o. Kętrzyn

KOCH

PHU FETA Olsztyn

FETA

TUiW Concordia Polska

Concordia

Gimnazjum Nr 3 w Olsztynie

Gimnazjum 3

Opinie wesela

Iza i Mirek

list2

Martyna i Kamil – 24.06.2016 – Janczary

list

Ilona i Konrad – 06.06.15 – Hotel Jabłoński

Ilona-i-Konrad---06.06.15---Hotel-Jabłoński

Ewelina Marcel i Mateusz 06.09.2014 Hotel Holiday Country Kosewo

koseowo

Asia i Bernd 30.08.14 Dom Konesera

dom-konesera

Hotel Anders Stare Jabłonki

Adriann-i-Łukasz-20.06.2014-Hotel-Anders-Stare-Jabłonki

Marta i Krzysztof 03.08.13 – Restauracja Gardenia

03.08.13 - Gardenia

Magdalena i Marcin 08.06.13 – Hotel Kur

08.06.13-Kur

Paulina i Daniel 26.06.13

26 czerwca 2010-Krystyna

Karczma Jana

Karczma Jana

Marzena i Darek – Gardenia

Referencje - 15.06. Villa Pallas-Gardenia - Marzena i Darek

Anna i Jarosław – Przystań

przystań

Ania i Tomek 17.11.2009 – Zajazd u Leszka

Podziękowanie-Zajazd u Leszka

Karolina i Maciej 27.12.2008 – Przystań

Referencje z Wesela 27.12.08-Przystań

Ilona i Krzysztof

Ilona-i-Krzysztof Strot

Agnieszka i Piotr Kowalscy – Osada Danków

Osada Danków

Janina i Adam – VI 2013 Ziołowa Dolina

Ziolowa Dolina  06.13

Daria i Waldek Kowalczyk – VIII 2008 r.

 

jedwabno

Dominika i Mariusz 27.07.2013 Restauracja Gardenia

Zabawa weselna była rewelacyjna, a to z pewnością zasługa naszych gości i przede wszystkim Krzysztofa, który bardzo trafnie dobierał repertuar odpowiednio do momentu i gości. Zabawy świetnie poprowadzone wszystko było idealnie 🙂 Gdybyśmy jeszcze raz mieli wybierać kto ma zająć się oprawą muzyczną byłby to DJ Czaja. Polecamy !!!

Milena i Przemek – Ziołowa Dolina

Magdalena i Tomasz – Restauracja Biała w Nidzicy

Justyna i Wojbor – Restauracja Przystań

Iwona i Krzysztof – Hotel Krasicki

Ilona i Krzysztof – Limanowa

Dora i Ariel 30.07.11 – Hotel Kur

02.07.12 – Bełchatów

Bełchatów

Paulina i Daniel 26.06.10 – Dom Weselny Krystyna

26 czerwca 2010 roku odbył się nasz ślub.Prowadzenie wesela oddaliśmy w ręce Krzyśka. Było to pierwsze wesele w naszych rodzinach, gdzie miejsce tradycyjnej orkiestry zajął dj. Nikt z nas nie wiedział dokładnie czego może się spodziewać, ale bardzo szybko okazało się, że nasze obawy były niepotrzebne. Już na początku wesela dj zachęcił wszystkich do zabawy. Muzyka była zróżnicowana i zarówno młodzież jak i starsi mogli znaleźć coś dla siebie. Dużym urozmaiceniem były konkursy prowadzone po każdym bloku muzycznym. Krzysiek to dj, którego możemy śmiało polecić i z pewnością nikt nie będzie żałował tej decyzji.

Paulina i Daniel

Ania i Tomek 17.10.09 – Zajazd u Leszka

Rewa, 17.11.2009r.
Podziękowania

Drogi Krzysiu, dziś mija równo  miesiąc od naszego wesela, a emocje z
nim związane jeszcze nie opadły. Dlatego też, nie mogliśmy oboje z mężem
odmówić sobie wyrażenia naszego najszczerszego uznania dla Twojej pracy,
która jak widać jest dla Ciebie wielką pasją.
Nie ulega wątpliwości, że jesteś profesjonalistą w swoim zawodzie.
Masz niebywałe wyczucie oceny atmosfery panującej na parkiecie.
Znakomicie trafiasz   w potrzeby rozbawionych, a nieczęsto mało skorych
do zabawy ludzi. Potrafisz na parkiet przywołać poprzez świetnie
dopasowaną muzykę nawet tzw. ,, podpieraczy ścian”. Natomiast, Twoje
niepretensjonalne konkursy i zabawy weselne idealnie harmonizowały ze
wspaniałą  oprawą muzyczną.
Idealnie trafiłeś w nasze upodobania, zwłaszcza,  że poznałeś nas
zaledwie dzień przed weselem. To naprawdę wielka sztuka.
Do dnia dzisiejszego otrzymujemy podziękowania od naszych gości weselnych
i odbieramy słowa uznania kierowane pod Twoim adresem. Dlatego też,
drogi Krzysiu raz jeszcze serdecznie dziękujemy za cudowne emocje, a
jednocześnie zwracamy się do przyszłych Par Młodych, które nie dokonały
jeszcze wyboru w sprawie oprawy muzycznej na swoim weselu, aby  bez
wahania podjęły równie słuszną decyzje co my, a na pewno będą
zauroczeni.

Ania i Tomek Bladowscy
(z Pomorza)

Karolina i Maciej 27.12.08 – Restauracja Przystań

Witamy,

 

Dnia 27.XII.2009 r. mieliśmy okazję przekonać się o profesjonalizmie Pana Krzysztofa Czaji. Decyzję o zaangażowaniu go do prowadzenia naszego wesela podjęliśmy po uprzednim poleceniu go nam przez znajomego z branży rozrywkowej. Do czasu wesela nie byliśmy pewni czy podjęliśmy właściwą decyzję, jednak już po kilku minutach imprezy weselnej przekonaliśmy się,  że decyzja ta była słuszna.

 

Wesele to z reguły duża inwestycja zarówno finansowa jak i emocjonalna. Jeśli zależy Wam tak jak nam na rzetelności, profesjonalizmie i jakości, bardzo polecamy usługi Pana Krzysztofa. W stu procentach zadowolił gusta i oczekiwania nasze oraz naszych gości. Podczas przyjęcia weselnego prócz wspomnianego wcześniej profesjonalizmu, wykazał się dużą elastycznością, nietuzinkową bazą utworów o dużej różnorodności oraz niezwykłym wyczuciem atmosfery i oczekiwań naszych gości. Dodatkowym atutem była oczywiście miła aparycja i wysoka kultura Pana Krzysztofa. Jednym słowem jest to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Dysponuje zarówno talentem, sprzętem jak i  jest w pełni zaangażowany w wykonanie powierzonego mu zadania. Naprawę jest godny polecenia za co jeszcze raz z całego serca pragniemy mu podziękować w imieniu swoim i wszystkich zadowolonych gości.

 

Dzięki Panu mamy niezapomniane wspomnienia tej jedynej nocy, mogliśmy spełnić oczekiwania naszych gości i do dnia dzisiejszego możemy być dumni z tak wspaniałego wesela jakiego stał się Pan współtwórcą.

Karolina i Maciej Olszowy

Agnieszka i Piotr 23.08.08 – Osada Danków

Panie Krzysiu nasz kochany

Podziękowań moc dziś mamy

Za wesele huczne żwawe

Za piosenki doskonałe

I dla młodych i dla starych

Dla żonatych i dla samych

Dla panienek i mężatek

I  co mało mają latek

Dziękujemy za nastroje

Młoda Młody i oboje

Kiedy trzeba śmiesznie było

Kiedy indziej łzą kręciło

I talenty swoje znaczne

Demonstrował nam Pan bacznie

A to konkurs przezabawny

A to występ swój wokalny

Szaleństw śmiechu i radości

Doznał każdy z naszych gości

Nikt wychodzić nie chciał wcale

To sprawiły Pana fale

Jeśli kiedyś nie daj Boże

Któreś z nas ponownie może

W śluby udać będzie chciało

I na dance nie żałowało

Tylko z panem Krzysiu Panie

Niech nas ranek znów zastanie

 

Łącząc wyrazy szacunku i wiecznej sympatii…

 

Agnieszka i Piotr Kowalscy

Magdalena i Michael 26.07.08 – AleGloria

Dear Mr. Czaja,

We would like to thank you dearly for being the DJ at our wedding reception, held at the restaurant Ale Gloria in Warsaw, on the 26th of July 2008.

We feel that the way you performed as Master of Ceremony was professional, enjoyable and made the evening structured with good organization. Your language and presentation style was very well received by the guests as it was informal and relaxed yet clear. Furthermore, you were never invasive towards the guests, something we very much appreciated.

All of the guests were thrilled by the music arrangement and we would like to thank you especially for making sure that the music tied together, following the main theme of the evening.

The contests were enjoyable and amusing and, as previously said, were never intrusive towards the guests. You made sure that each contest was fun and exciting for everyone (even the elderly guests said they had a marvelous time even though the wedding reception was primarily aimed at the younger guests).

All in all, to be concise, we feel that we are greatly satisfied with the service you supplied us with!

To be specific, we feel that you did a great job in presenting, in arranging the music, in holding the contests, in joking with the guests, in announcing special events and, of course, in making us feel that that special evening was just for us!

Thank you!

Best Wishes,

Magdalena & Michael Erlandsson

Youtube channel
Facebook FanPage